Històries de Carnestoltes al col·le

carnaval

Ha arribat el Carnestoltes, tenim els nostres fills i filles emocionats amb les seves disfresses, llestos per gaudir d’aquest moment inoblidable en el col·le al costat de tots els seus amics.

Hem estat un parell de setmanes ajustant tot, disfresses de la mascota de l’escola, adorns, música, balls i molta diversió.

Just en el moment de donar el tret de sortida a la festa i l’alegria, alguna cosa falla!

Quants professors no han viscut aquesta sensació tan desesperant?. Les cares llargues dels nens amb la mirada clavada en la seva mestr@ perquè l‘àudio no funciona, la pel·lícula no arrenca, i alguna cosa tècnica va sortir malament.

El que segueix són segons de desesperació, professors, directius, pares i representants que es miren uns als altres, fins que algú aconsegueix reparar la falla, o recórrer a aquest pla B per a portar el dia tan bé com sigui possible.

El pitjor és que fins a minuts abans de començar, tot estava perfecte, s’havien provat els equips i tot anava d’allò més bé. Però just quan ha de funcionar, no funciona!

Per més que el dia acabi be, sempre queda el mal sabor del que no va funcionar. I que segurament ens convidarà a prendre més i millors decisions sobre els recursos que utilitzem per a les festes.

Segurament tens alguna experiència que explicar-nos sobre com va anar el darrer Carnestoltes a la teva escola, anima’t a fer-ho, i comenta’ns com vas aconseguir solucionar-la!

A SIMTEC ens encanta el carnestoltes, i que tota la tecnologia a l’escola funcioni d’allò més bé, per a tenir unes festes inoblidables al costat de tota la comunitat. Podem ajudar-te a que l’única cosa que recordis dels pròxims carnestoltes a l’escola, sigui la diversió i l’alegria.